Klima Hakkında

Klimalar hayatımıza sağladığı rahatlık ve konfor sayesinde sürekli olarak tercih ettiğimiz cihazlardır. Ve bu cihazlar oldukça da hassaslardır. Bu cihazların bakımlarının yaptırılması gerekmektedir bu bakımlar yılda iki defa profesyonel kişiler tarafından yapılmalıdır. Yapılmadığı durumlarda klimalar istenilen verimde ve istenilen kapasite çalışmaları da mümkün olmayacaktır. Klimalar hakkında ne kadar bilgi öğrenirseniz klimalarınıza o nedenle oldukça önem gösterirsiniz bakımını yaptırarak daha uzun ömürlü olmasını ve daha fazla enerji tasarrufu edebilirsiniz.

klima hakkinda

Klimanızın bulunduğu ortama uyum sağlaması istediğiniz konforu kolaylıkla yakalamanıza yardımcı olacaktır. Mekana göre klima seçmelisiniz eğer mekana göre küçük bir klima seçer iseniz bu da ortamın istenilen şekilde ısıtılmasına ve soğutulmasına yol açacaktır. Aynı durum da büyük bir odaya küçük bir klima alırsanız buda ortamı aynı derece ne soğutur ne de ısıtmasına yardımcı olur. Bu durum karşısında da daha fazla elektrik harcaması olacağı için kesinlikle bu durumdan kaçınmak gereklidir. Klimalar iç ünite ve dış ünite olur ise iç ünitenin hava akışını hiçbir şekilde kapatılmaması gereklidir. Aynı şekilde dış ünitede yerinin gölgede ve sinek ve tozlardan korunması gerekmektedir bunun için klimanıza bir koruma yaptırabilir ve daha verimli olmasını sağlaya bilirsiniz. Klimanız da bulunan filtrelerin düzenli olarak temizlenmesi gerekmektedir çerisinde bulunan tozlar dışarıya bakteri ve mikrop üfledikleri için bu durum solum yolu enfeksiyonlarına neden olacaktır. Temizliği yapıldığında daha verimli bir şekilde çalışacaktır. Klimalar yazın kesinlikle direk olarak size temas etmemesi gerekmektedir bu durumda kas tutulması ve yazın ortasında hasta olmanıza sebep olabilir. Klimanızı orta fan sisteminde çalıştır iseniz daha kaliteli ısınma soğutma elde edebilirsiniz.

Klimanız içerisi göz önünde olmadığı için tozlanmaları göremiyorsunuz bu nedenle temiz zannediyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Siz değerli tüketicilerimiz bizlere ulaşarak hizmet alabilirsiniz. 7 gün 24 saat açık olan çağrı merkezimizi arayarak klima hakkında öğrenmek istediklerinizi öğrene bilir ve rahatlaya bilirsiniz. İsterseniz de internet sitemize girerek paylaşmış olduğumuz bilgilerden faydalanabilirsiniz.